Tervetuloa!


Ihanaa alkanutta syksyä!
Syksy on loistava aika tehokkaammille kasvohoidoille. Ilmat ovat viilenneet ja auringolta pääsee helposti suojaan. Vielä ei kuitenkaan tarvitse suojata ihoa pakkasilta, joten ihonhoito on monelle aika helppoa. Kesä ja aurinko ovat myös saattaneet jättää jälkensä kuivattaen ja aiheuttaen pigmenttimuutoksia. 
Kauneussalin valikoimasta löytyy ihanien hemmottelevien kasvohoitojen lisäksi myös tehokkaampia hoitoja. Kemiallisella kuorinnalla on välitön kirkastava ja nuorentava vaikutus. Mikroneulauksella puolestaan saadaan aikaan uutta kollageenin muodostusta, mutta tuloksia täytyy malttaa odotella ihon uusiutumisprosessin ajan. Neulauksen avulla voidaan myös toteuttaa biorevitalisaatio (=ihon luonnollinen täyttäminen) hyaluronihapolla, mikä kohottaa kasvoja kauniisti.
Jos et tiedä, mikä olisi sinulle paras vaihtoehto, ota yhteyttä niin mietitään yhdessä!
-Hanna 
Kasvohoidot


Bioline-kasvohoidot

KauneusSalin Bioline-hoitola tarjoaa tuloksellista ja samalla rentouttavaa kasvohoitoa jokaiselle ihotyypille, joko ylläpitämään ihon hyvinvointia tai hoitamaan erilaisia iho-ongelmia.
Kosmetologin ammattitaito, luonto, hyvinvointi ja turvallisuus ovat Biolinen arvoja, jotka ovat inspiroineet yritystä luomaan huippukosmetiikkaa. Bioline-hoitotuotteita käyttävät kosmetologit ympäri maailmaa ovat ihonhoidon asiantuntijoita, joiden käytössä on viimeisin tietotaito ihonhoidosta, uusimmat raaka-aineet sekä vaikuttavat hoitometodit.

www.bioline.fi »

Toskani Cosmetics

Toskani Cosmetics on yksi kansainvälisesti tunnetuimpia yrityksiä lääketieteellisen kosmetiikan saralla. Sarja tarjoaa farmaseuttista laatua olevat medikaaliset kosmetiikkatuotteet ja hoitomenetelmät kaikkiin esteettisiin ongelmiin. Toskani antaa myös mahdollisuuden kosmetologeille hyödyntää medikaalisia tuotteita ihon vanhenemisen näkyviin merkkeihin sekä kasvojen ja vartalon esteettisiin ongelmiin. Toskani työskentelee puhtaimpien ja vain olennaisimpien ainesosien ja yhdistelmien kanssa varmistaakseen parhaan tuotteen ja pitääkseen kaikki mahdolliset ihon reaktiot niin pieninä kuin mahdollista. Tehokkuutta hoitoihin antavat steriilit seerumit sekä korkealaatuiset Peel off- okluusionaamiot eri ihotyypeille.

www.toskanicosmetics.com  

Hoidot ja palvelut


Sokerointi, Naked Skin -more than depilation

Naked Skin tuotelinja on kehitetty ammattimaiseen karvanpoistoon. Valikoidut luonnolliset ainesosat yhdessä arvokkaiden aktiiviaineiden kanssa tekevät linjasta korkealuokkaisen karvanpoistomenetelmän. Innovatiiviset koostumukset mahdollistavat hellävaraisen ja tarkan karvanpoiston kehon kaikilta alueilta. Täydentävät hoitotuotteet esi- ja jälkikäsittelyyn tuovat iholle lisää mukavuutta ja hyvinvointia. 

Ripset ja kulmat

Kulmakarvat kehystävät kasvoja. Kulmien kestovärjäyksellä ja huolellisella muotoilulla saat kasvoihin uutta ilmettä. Parhaan lopputuloksen saamiseksi kulmat muotoillaan aina ensin sokerilla ja sen jälkeen vielä pinseteillä.

Jalkahoidot

Jalkahoito on ihana tapa hemmotella jalkoja. Kuka vain voi tulla jalkahoitoon ja hoidon jälkeen jalat tuntuvat ihanan kevyiltä! Hoitoon kuuluu automaattisesti perushoidon lisäksi jalkaterien kuorinta sekä hieronta, halutessasi voit valita vielä kynsien lakkauksen.

Meikit


ARTDECO - Meikkitrendien edelläkävijä

Meikkimme ovat ARTDECO-sarjan huippulaatuisia tuotteita, joiden valikoima on erittäin laaja. Saksan suosituinta meikkimerkkiä on myyty Suomessa jo yli 20 vuoden ajan. Valikoimista löydät meikkivoiteiden ja -kynien ohella laajan valikoiman luomivärejä ja huulipunia. Saman sarjan poskipuna ja puuteri täydentävät kokonaisuuden. Valikoimassa on myös paljon hajusteettomia tuotteita. Ainutlaatuiset magneettipohjaiset meikkirasiat ovat käteviä. Niihin voidaan valita omaan tyyliin sopivat luomivärit, poskipunat sekä peitevärit. Tuotteet pysyvät hyväkuntoisina rasioissaan, ja niitä voidaan täydentää uusilla väreillä.

Artdecon PURE MINERALS -sarjan mineraalimeikit antavat luonnollinen kuulaan ja tasaisen lopputuloksen. Mineraalimeikit sopivat hyvin myös herkälle iholle. Ne eivät sisällä hajusteita, öljyjä, talkkia, vahoja, eivätkä keinotekoisia pigmenttiaineita. Luonnonmineraalien ansiosta ne myös suojaavat ja hoitavat ihoa.

Kuvia meikeistä löydät Facebook-sivuiltamme sekä instagramista.

Hinnasto


Bioline kasvohoidot

Line+
(Aqua+,Dolce+,Vita+,Pura+) 

Ihotyypin mukainen klassinen kasvohoito
72.00
Mekaanisella ihonpuhdistuksella
77.00

Desense

Couperosa-/ ihoa rauhoittava hoito
95.00

Primaluce

Kirkastava AHA-PHA happohoito
99.00

De-Ox Vitamin C

Antioksidanttihoito
115.00

Lifting code

Kiinteyttävä hoito
125.00

AGE Beauty Secret

40+ Uudistava anti-age hoito
139.00

Sarjahoidot

5-6 hoitoa 1-2 kertaa viikossa hoidosta riippuen
-10 %, hyvitetään viimeisestä hoidosta


Toskani Cosmetics

Mikroneulaus 1.hoito (sisältää henkilökohtaisen rullan)

199.00

Mikroneulaus seuraavat hoitokerrat

159.00

Kemiallinen kuorinta

alk.82.00

Ripset ja kulmat

Kulmien muotoilu

20.00

Kulmien kestoväri + muotoilu

28.00

Ripsien kestoväri

15.00

Ripsien ja kulmien kestoväri + kulmien muotoilu

35.00

Ripsien kestotaivutus (sis.värjäyksen)

68.00

 

Meikit

Juhlameikki

60.00

Päivämeikki/kevyt ehostus 

20.00

Koemeikki

20.00


Kuvausmeikki

60.00

Meikkiopastus 

60.00

Jalkahoito

Kylvetys, kovettumien poisto, kuorinta, kynsien leikkaus/ohennus, kynsinauhojen hoito, jalkaterien hieronta
64.00
lakkauksella
69.00
 

Sokerointi

Huuli

15.00

Leuka tai niskavillat

20.00

Sääret

39.00

Koko jalat

75.00

Käsivarret

35.00

Kainalot

28.00

Selkä/rinta

45.00

Bikiniraja

30.00

Brassi

75.00

Yhteystiedot


KauneusSali / Hanna Itävalo

Eteläpuisto 20, 28100 Pori
Puh. 045 141 7191

Löydät meidät myös Facebookista sekä Instagramista!